Pages

Reasons To Continue Writing

Sunday, August 14, 2011

Apa Aku Buat Bila Bosan? [ Segmen ]

Assalamualaikum.

Tekan Gambo Untuk Join!


Apa Fa Buat Bila Bosan?
Kat Rumah:
1. Tengok Cerita Bones Or Gilmore Girls Or Lie To Me Or F.R.I.E.N.D.S Kat Laptop. *suma complete season, mau? hehe*

2. Cari Kat Tenet Benda-Benda Pelik.

3. Tengok MasterChef, Or Hell's Kitchen Kat YouTube.

Kat Universiti:
1. Buat Nota Warna-Warni, Tepek Kat Board.

2. Kemas Bilik.

3. Buat Sudoku.

Aktiviti Di Atas Di Buat Biasanya Kalo Fa Rasa Macam Dah Tak Da Blog Laen Nak Pegi Lepas Puas Blogwalking.
Cite La Sket Apa Aktiviti Korang. =)

pssstt: Entry Incik Kiz Hari Neh Makan Dalam Kot. Wajib Baca Okay.

44 comments:

nurani said...

sye suke sudoku..hihihi

laskar pelangi said...

Hehe..lau kat rumah.dah bosan sangat kan, main ngan si meowww..mereka sangat manje kan..suka sangat dengan si meow tu semua:)) tu kalau tak BW ah;) heee~~

bila kat hostel plak,dah bosan sangat..kadang2 suka layan mata..tidor ah jawabnye..kih3

ArulchelseA said...

demam main sudoku..kih kih kih..

syrupmasin said...

kau dgn aku mmg geng..buku sudoku dekat rumah nih dah nak habis da doe :D

Aisyah Aina said...

kita suka jugak tengok masterchef ngan hell kitchen kat youtube :D

ILA HonEyBuNNy said...

suka jugak cari benda pelik2 dekat internet...hehe

kalau dekat rumah ila suka tgk tb dan makan...n keluar g jalan2...

kalau dekat U, suka tido jerk n online...belajar tah bila kan,,hehhe..time exam ja..ngeh3..

Jiejah Gorjes said...

gilmore girls??? besh kan comel awek tu mesti skang dia dah jelita hikhikhik

Syazwan Che Deraman said...

saya suka sutidur.
hehehe.
tambah tambah bulan puasa nie.
hehehe

kotak bulat said...

kb kalau bosan. kb guling2..heheheh

dill said...

sudoku..penin..penin..

dill.

butterflyana said...

Yeah MasterChef! same laa
gimme five..hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cam best jerk.. aku pon nak join la cm ne.... :)

e z z a t y said...

WAAAAAAAAAA..nak cite friends :)

hells kitchen,masterchef sume tengok kat tb je..hee..

alif haris said...

hehehe kaki sudoku jugak fa ni ye :)

ABU said...

oh bagus ko ni..alang2 buat nota warna warni..ko warna jugak la dinding bilik ko hahahahaha
aku bercanda ah!..:)

EkaBukanMakcikKau said...

aku pon suka jugak tgk org mentekadarah ni bahhahaa . rasa kenyang .

amir aizat said...

bgus tgk masterchief tu! hehe

kiz said...

saya bila bosan...ambil bantal..sebut zzzZZZZZzzzzZZZzz hahahha.

muhamad hanif said...

bila bosan, saya nyanyi kuat-kuat smpai tertido..



wagaahahahah!!

Liyana Zahim said...

Gud luck!

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

hehe. sudoku? pergh mesti hebat ni. :D

next time kalau bosan bgtau eh.

boleh tolong kemaskan bilik hahahaha

Nur Farah Hani said...

bile bosan kompen tidur.. hehe.. :D

AngGau said...

knp teda conteng2? klau x,sma2 kita m'conteng~hehehe

AzatLazat said...

apa benda yang pelik2 tu?
hehe :P

Ibnu isa said...

hohho wat note tuuu

bombay said...

Sumpah dah lama nk cari FRIENDS..nak!!hehe..

suka jugak tengok hell's kitchen..if ade iron chef lagi best..hehe:)

Am said...

sudoku best. hehehe :D

Khairil said...

kalau boring selalunya saya hafal kira-kira...zzzzzzzzzzz hehehe

iSmaZuRina said...

is main sudoku kat phone je.. :) malas nak beli buku tu.. :P

Eddy Dce said...

memang best tengok masterchef...menarik...huhu...rajin nya wat nota... :)

sleeping_maniac90 said...

kalo da bosan,
has tido je.. zzzz..
nk join???? hehe

HAZWAN17 said...

kalau bosan online je la 24 jam haha

Mrs.Yie said...

ooo...itu yg fa buat bila bosan ye..

S h i d a said...

Sudoku !! yes2! kite same la fa ! hehe ^^ pasni fa boleh tambah lg 1 aktvt bila bosan, iron baju ! haha

caliph shuriken said...

uikks, layan sudoku ka ^^

shafmechy said...

fa memang rajin la..respect =)

cik bulan said...

jepon xde?haha

farisya risya said...

errrr.......respect sama fa la...rajin..hihih

ZWAN SABRI said...

zwan kalau bosan, zwan tido je.. HAHA


MySuaraBlog: Hidupkan Kad Raya

Elie Lily said...

Gadis sudoku rupanya! :D

Ema Razali said...

masterchef dgn hell's kitchen memang best gilaaa! D:

schaze zainn said...

schaze tak pandei maen sudoku.. T_T

susah le sudoku ni..hihi

Sephyraz said...

Sudoku? Like IT!!! ;)
Exercise otak..hehe..

siti kektus said...

kite buat sudoku bila ada mood je. ^^