Pages

Reasons To Continue Writing

Saturday, June 25, 2011

Satu Soalan

Assalamualaikum.

Ada Satu Je Benda Yang Fa Nak Tanya.





" Kenapa Bila Exam Je Kena Deactivate Facebook? "





38 comments:

Wanie said...

ek?igtkan klu putus cinta je deactivated FB..hehe
tak penah lg la deactivate FB..

Marniey said...

tak tahu plak, sbb sya tak pna plak nak deactivated fb bla exam.. hehehehe

syrupmasin said...

haha..ye ke..wahh smpai macam tu sekali?? :D

Freaky said...

haha x pernah buat macam tu lagi..

TeAqArH said...

mmg suke soklan ni..tp kenapa erk?? siyes xde jwpn sbb x penah lak deactive fb...^_^...asal exam deactive.asal clash je..deactive...ntah hape2..mcm la bile deactive tu,kne create acct baru...nk on pun log in mcm biasa je...^_^

alif ismail said...

saye tahu..!!! saye tahu..!!!

jawapan die ialah, sebab setiapkali deactivated FB, mesti nak exam....

ha..tol tak?

ngeee....

zati embong said...

jat dulu kan..xde la dulu sgt.tp masa uni kan,jat xde fb pun.haha

mariam safiahkhalid said...

lum pernah deactive fb lagi loh.....

Pojiekyra said...

lom pnah ag la..tp kalo deactive time exam nie bb xmo tganggu jew hahaha

Syuxer said...

x pernah wat camtuh..hehe..saya biarkan aje..

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

sebab mak saya suh studi ...huhu

akmareyna512 said...

haha , yeke bile exam je ? reyn rase bile da bosan , deactivated jugak .. huahua

akmareyna512 said...

haha , yeke bile exam je ? reyn rase bile da bosan , deactivated jugak .. huahua

KRL kaprileader said...

BTOL JUGAK!

aisya said...

hari tu deactivate sebab dpt tau ade stalker.. tp xtau la sape.. habis die korek cerita dari a sampai z.. last2 tpkse buat account baru.. huhu

Liyana Zahim said...

Sbb pesbok tu ruang social yg bawak mslh social.. Hahahaha~

echaRierie said...

xtau pula..sbb xpenah deactivated pun bile exam..hehe..

Khairil said...

takut FB tu call masa exam kot....hahaha

shafmechy said...

kenape? ni kalau addicted kena ni..klu x, nak study je FB, buka buku 5 minit, FB 50 minit...kalau yg xlayan FB xpe...

ASaDa RyutaRo said...

bagi yang addicted dengan fb, klu tak deactivate fb, keinginan nak bukak tengok update kat fb membuak2. dah tu menghadap berjam2. agak mengganggu jugak kot..

tapi tak pernah rasa camtu lagi. mungkin bagi yg addicted fb je kot. err..

Red said...

sebab mls nk layan kerenah pakwe. pakwe mengada ngada ^^

NUR AIN AZMAN said...

ushhh, perlu ke?
aen xprnah deactive fb kalau exam, malah berfacebooking lagi, hehe



p/s : tlg like gambar aen masuk contest tu leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

Terbelog said...

supaya jimat masa
rugi nnti terlajak masa 23 jam FB;)

hana sudradjat said...

sebab...

supaya kita tak payah fikir pasal apa2 notification yg mungkin akan muncul bila kita buka fb.kalau kita deactivate ,orang tak leh nak mesej ke,nak post kat wall ke..so memang takkan ada notification lah...

sebab tu kot...

lilypelangi said...

tak pernah deactivate fb ..
bila exam trus ptuskan tenet . hahaha.

btw , da nk exam ke?

Pesona Algebra said...

hai , kalu aimi la , sbb FB aimi ilang fokus heee tp x smua mcm aimi kan :)

alif haris said...

hahaha .. yeke .. sy takder pon ? hehe:D

amir aizat said...

tak pernah pon buat lg, mybe sbab nak fokus kot? hahah

HAZWAN17 said...

dha penah try tapi tak berjaya..mesti nak bukak fb walaupun tak buat ape dekat fb tu

deeya said...

eh yeker ?? ta pernah pulak alami situasi cmnie .. da abes study bru kenal FB . huhu ~

stuck said...

konon konon nak spend time ulangkaji...hahhahaha~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak focus pada study la konon2 nye :)

Fathiah Hamim said...

wanie: ha itu pun satu persoalan

Fathiah Hamim said...

marniey: fa tengok ramai gtau kat blog bila exam je deactivate fb

Fathiah Hamim said...

syrup: iyo jang!

Fathiah Hamim said...

freaky: cuba lah! :D

Fathiah Hamim said...

teaqarh: haa tau takpe! musykil betul

Fathiah Hamim said...

alif: haaa kurang tepat!