Pages

Reasons To Continue Writing

Friday, June 24, 2011

Aktiviti Lewat Malam

Assalamualaikum.

Siapa Susah Tido Malam?
Apa Biasa Korang Buat Kalo Tak Leh Tido?

Fa Ada Beberapa Cadangan.
Kalo Berani, Cubalah!

" Kemas Bilik, Almari Baju. Punggah Semua Baju, Lipat Balek Satu-Satu "

" Pi Ketuk Setiap Pintu Bilik Kat Hostel, Pastu Lari Laju-Laju "

" Telipon Orang Dah Tido, Kacau Buat Panggilan Hangus "

" Tuju Lagu Kat Radio, Buat Ucapan Panjang-Panjang "

" Buang File Yang Tak Patut Dalam Lappy "

" Pegi Kacau Roomate, Goncang-Goncang Badan Dia, Kononnya Mengigau " 

" Jerit API!!! Pastu Pura-Pura Tido "


Dalam Banyak-Banyak Tuh,
Satu Je Penah Buat.
Buang File And Folders. :P

pssstt: Selamat Mencuba!


54 comments:

[sutera kasih] said...

jerit api pastu pura2 tido tu terbaekk haha

alif haris said...

letak ubat gigi kt muka kwn .. tu best .. hahahah ,, jahat gile :D

CintaKhadijah said...

rase na buat je yg no 1 nan 2..haha..

shiema sufian said...

haha. kelakar -.-'

EZAN IDMA said...

rajinnye! hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

yg last sekali tu mmg mintak penampar budak2 ni je nanti,.hahahaah

Elie Lily said...

kalau elie tak boleh tido, kira anak kambing sampai tetido sendiri.. pnh kira samapi 4000 tau! hahhaa

lella lala walaa said...

buat2 tdo at last tdo btul2 .. HAHAA :)

Miss Y and Her World said...

errr. semua pun tak pernah buat. kalo takleh tido, online je sampai lebam. haha ;)

Biarkan Dia Pergi

Khairil said...

dulu saya susah nak tidoq..dapat satu idea gila...saya keluar berjogging sorang2 dalam pukul 2 pagi...last2 kena ligan dgn anjing...lari balik rumah letih baru boleh tertidoq...

kpd sesiapa yang x leh nak tidoq try le cara ni...berkesan...hahaha

ieyza afieyna said...

Haha... lawak2..

nak cuba la juga .huhu :P

s.y.a.s.y.a said...

pegi ketuk bilik orang pastu lari ?

hahaha .keje gila .

pastu esok kecoh ada hantu .try a tak caye.

daunhijau said...

hahaha.. memang pastu terus kena anta p tanjung rambutan! :D

Fiona said...

ahaha, organize file and folders yang ada dalam laptop. hahaha. baru separuh jalan dah rasa malas.

kalau bosan aku join chatroom
http://www.malaychat.net *promote*

HAHA.
Kalau kahwin aku taknak duduk serumah

Wanie said...

nak try la tuju lagu kat radio..haha
slalu gak la xleh tdo mlm2..

zati embong said...

jat kalau xleh tidur?hmm paksa gak diri suruh tidur.hahaha

syrupmasin said...

haha..jadi pocong pon oke jugak..tunggu dlm toilet :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau xleh tido , aku suka berangan yang best2.. mane la tau ape yang aku beranagn tu leh masok dalam mimpi... mesti best kn :)

uMie_cHan said...

" Jerit API!!! Pastu Pura-Pura Tido "

yg ni try ar lau brani hahahhaa~~

leyzajamil said...

haha..suke sangat :D
kiut entri ni mana dapat idea?
dalam banyak2 sy suka cdgn kelapan iaitu cadangan ditutup!!

amir aizat said...

yang last skali tu best!! haha

cik_sna said...

memang idea kelasss punya.
tapi sebelum tu, fa dulu la try.
hahahha

*datang membalas ziarah^^

Myra Jay said...

heheee, memang kelakar abes..
Yg jerit api pastu tidoq tu yg xtahan :>)

Fathiah Hamim said...

sutera kasih: hehe cuba laa

Fathiah Hamim said...

alif haris: haah ek! tak terpk laa.

Fathiah Hamim said...

cinta khadijah: tak rugi mencuba! :D

Fathiah Hamim said...

shiema: hehehe

Fathiah Hamim said...

ezan: rajin yang mana tuh?

Fathiah Hamim said...

nurul aini: hahaha best nyaa

Fathiah Hamim said...

elie: kita tak penah cuba laa

Fathiah Hamim said...

lella: haa okay la tuhh

Fathiah Hamim said...

miss y : ponatt

Fathiah Hamim said...

khairil: haha saya tak beranii

Fathiah Hamim said...

ieyza: cuba jangan tak cuba!

Fathiah Hamim said...

syasya: thats the best part!

Fathiah Hamim said...

daunhijau: alamakk

Fathiah Hamim said...

fiona: bila sekerat jalan, tido pastu. :D

Fathiah Hamim said...

wanie: fa pun tak pernah sebenarnya heee

Fathiah Hamim said...

zati: hahaha pun bolehh

Fathiah Hamim said...

syrup: itu sepatutnya salah satu jugakk

Fathiah Hamim said...

top: kaki berangan rupanya kau

Fathiah Hamim said...

leyza: buat sindri laa

Fathiah Hamim said...

amir: apa lagii try laa

Fathiah Hamim said...

cik sna: saya tak berkesempatan laaa :D

Fathiah Hamim said...

myra jay: hahah

Bro ahmad said...

pergi tangkap kucing jiran hahaha XD

KAMIHIDUP said...

KAMI suka godek phone sampai terlelap. :)

cik sakura said...

hehe..cik sakura masih tak dapat tido lena lena ni..

Fathiah Hamim said...

bro ahmad: lepas tangkap nak buat pa? :P

Pojiekyra said...

guling sebyk 100kli bru tido wahahaha..
thanks sebab sudi jguk yew :)

AbgferOz said...

2, 3, 5, 6 pnah buat.. laen blum agi.. nnti nak try gak yg laen tuh :P

Fathiah Hamim said...

pojie: kalo berjaya bagus!

Fathiah Hamim said...

abg feroz: wahh hebaatt

lilypelangi said...

idea yg bernas . hahaa