Pages

Reasons To Continue Writing

Sunday, June 12, 2011

Gertak Sket Ja Padahal

Halo!
Umiiii Adek Takutttt.
Oh Adek Adalah Panggilan Fa Di Rumah Yea.

Hari Tuh Kannnnnn,
Fa Kena Marah!
Takut Sangatttt.
Lepas Kena Marah,
Fa Terus Tak Berani Buat Dah.
Korang Pun Maybe Ada Yang Perasan.

Fa Kena Marah Macam Neh.

klik gambo kalo rabun sket

Serious.
Sejak Dari Tuh Fa Dah TAKUT GILA Nak Mengiau Kat Shoutbox Orang.
Risau Kalo Tuan Blog Tak Suka.
Walaupon, Hanya SATU ORANG, Dan SATU KALI Sahaja Fa Di Gertak.
Tapi Fa Memang Tobat Tak Mo Buat Dah. *macam salah apa*


Yang Sedeh Nya,
Bila Fa Dah Tak Mengiau,
RAMAI PULAK YANG MENGIAU KAT SB FA.







Yang Neh Je Fa Sempat PrintScreen.
Kat Cbox Dulu Pun Ada Jugak.

Fa Sedeh.
Benda Neh Dah Menjadi Identiti Fa.
Contoh Nya Macam Lost Kitty Dengan Trademark "Ding Dong.
Hajar Hassan Dengan Gaya Beliau "Dengan Lemah-Lembut dan Sopan-Santun. Saya Terjah Blog Ni." 
Fadli Sabri Dengan Style "Visit Here From Egypt" Nya.
Maka,
Fathiah Dengan MEOWWWW Nyaaaaa.
Salah Ke?

Memang Ramai Kenal Bloq Bukan Calang-Calang Dengan Meowww.
Fa Tak Kesah Pun.
Sebab Memang Fa Hantu Kucing.

Jadi Sekarang,
Fa Nak SEMUA ORANG JUJUR.
Gtau Terus Terang Tang Tang.
Siapa Yang Tak Kesah Fa Ngiau,
Siapa Yang Menyampah Fa Ngiau.

Senang Sket.
Bila Fa Ke Bloq Korang,
Fa Boleh Decide Nak Meowww Tak.
Fa Suka La Meoww Tuhh.
Nangess Kanggg.

Oh, Jangan Risau.
Fa Tak Marah Dan Tak Terasa Pun Kalo Korang Kata Korang Tak Suka.
Tapi Dicakap Dengan Elok, Dan Bersama True Identity.
Bukan Nya Menjadi Ayam. *takut,jadi anonymous*

psstt: Jum G Sini Japp. Fatin Fadhillah, Fareiyka, HoneyBarney.


108 comments:

a pis of art said...

sabo je la.. manusia ni datangnye berbagai2.

Syazwan said...

laaa.tak salah pon..asal ada org yang tak puas hati macam tu?
btw, jngan layan sangat ok..

syrupmasin said...

pergghhh..gile garang blogger tuh..haha.takot pulak nk cerie2 dtg belog orang..

Freaky said...

erkk freaky tak kesah :D

G3-lina said...

la.. mcm2 btul prangai org skunk ni.. ckp ngan org tu.. kalau dye taknak org mengiau, mendingdong, mencari selipar **mcm sya ni, baik tak payah letak choutbox kat blog~

sye tak kesah anda nak mengiau bnyk2 pown takpe~ hehe

Qalif Syuhada said...

for me , ingat la nih.
kita hidup kat dunie nih kite tak leh nak puaskan hati semua orang. biase lah manusie pnoh rase tak puas hati,
chill lah! teroskan MENGIAUUUU yah!!
lebiu. ;))

ZORA said...

ala..rilek je la...mngkin ade org dengki 2 kot...bukan kamu wat salah pon..wat tak tau je....huhuhuhh...

cik Dil said...

alahaii..chill jer..mgkin dia jeles kot awak asyik duk meow2..dia nak buat jgk tuu..hohoo

Ummi Atthiyah ILS said...

ala fa. jgn kesahkan sangat dgn org yg marah fa tu. pedehal. tu diri fa, fa suke mcm tu. fa buat je. lau fa dah x buat, tu ibaratnye, org tu menang. then die puas. setakat gertak mcm tu, fa xya ikut sgt la. bia je die. die cmburu ngan fa tu gknye sbb die nk wat cmtu, tapi fa dah buat dulu. hehe. ;) chill girl. hidup jgn nak dgar ckp org je. itu x boleh, ini x boleh. sush la kan. ;) just be yourself sygs.

adamainaa said...

mungkin tu pendapat dia. tapi kalo kita mulakan dengan as salam lebih manis, tol tak ? :)

Syuxer said...

saiko bai budak tuh..gi lempang laju2 ok gak..heheh..

biasalah kan,manusia ada banyak jenis saiko..:)

tapi rileks..hidup mesti diteruskan..teruskan pengunaan trademarkmu..:)

orang panggil aku 'KAM' said...

hahaha no komen here... relaks2 dah...meow.... hihi gurau2 je....

miss ieka said...

kurang hajar betul kan blogger 2..mcm x leh nak ckp elok2..btw u jgn lyn sgt owg 2..mybe die 2 jenis x suka ayat yg sma kot kalo jejak blog die..biarkan je lar owg mcm 2..

EiZaRaZiErYa said...

nope~ i'm ok wif it~ klw nk meow2...meow2 lah at cbox zie...xkesah pon...sebab zie always wink3 >_< ngeee

cunndaa said...

cunndaa pulak ngn trademark "pin..pin..pin...cunndaa singgah sini"
masing2 ade trademark....

sergeant keroro said...

relax suda,hehe.

trademark masing2 la.

:D

jom join bloglist keroro XD

alif haris said...

alorhh ciannya .. huhu .. xpe fa .. fa nk mengiau kt blog alif berjuta2 kali pn alif suke ..

tu namanya manusia tak bersyukur .. penat2 fa jenguk blog dia naikkan traffic ,dia balas cmtu .. akai tadak ~

eh alif pulok emo lebih ..hehe

Khairil said...

kesian kat awak...pedulikan org tu..lantak le kat dia...
saya suka dengan trademark tu...

tiefazatie said...

sabo je la..ragam org mmcm2 kn..

NiNaBaNaNa said...

alahai , biorr jeh lahh orang nak kata ape . cakap balik at orang tu , lain orang lain style .

"JUST BE YOURSELF LAHH !"
I'M JUST BE MYSELF !
tak suka , dengan segala hormatnya
saya menjemput anda untuk out
dari page saya . HAHA

haha cakap jeh mcm ayat at atas
ni . HAHA . janji KITA JADI DIRI SENDIRI :)

bartHeafy said...

sabo je la..

kyoshi_sousuke said...

jdi 21th komen kt post entry ni~~meoww2

taoslayerz said...

kesian fatihah...tu kan treadmark kn.
da org singgah pon nk bising2

meoww meoww tu ok jer jd treadmark.

teruskan miow miow yer..huhu

tao suker.. tao pon ader treadmark gak

taotauajer! hehee

kim heeruul said...

hehe..nk pggl meow meow jugak la..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kita tak kisah pun.. ;)

caliph shuriken said...

sabar je laa, org tu tgh bad mood kot...

aty shakira said...

haha kesian~ :D

Makbed said...

makbed kadang meaw meaw gak kat page org. eh, apsal org tu kerek sangat? tu kira nasib baik orang jalan gi blog tinggal meaw. dia plak balas ngan maki hamun. ni musti blogger tak pro ni.

Mamachia said...

alah tu ucapan salam dari meowww..kak ok saja..ada juga yang datang KENTUT kat shoutbox kak..heheee
kan cium bau punnn...

amir aizat said...

huhu mcm2 org,garang nyer kan,hhaa

kartini86 said...

errrr... jadi diri sendiri kan lebih senang.. blogger tu ngah emosi kot.. hahaha.... abaikan je dear... =)

cengkerangcipot said...

hahaha sengal je.. nak tnye, u dtg blog org tu just tulis meow2 je ke? kalau bole, dtg blog org, kasi bce entri die n komen entri lpas tu bru meow2 kat chat box.. bru tuan tanah xmarah kot.. hehehe..
~peace :)

syira said...

manusia memang macam tu
sentiasa mencari salah org lain
sabar ye.
kalau itu trademark kita, itu yg boleh buat org ingat kat kita.
jadi, tiada salahnya!~ >.<

hana sudradjat said...

hana tak kisah! jangan sedih sedih ye kawan.rasanya tak salah pun...meow je pun,bukannya kita kata apa-apa yg kurang ajar kan? hmm..biar je lah...

Isteri Encek Bard said...

comel, comel, comel

zulhaidi said...

ade gak orang marah??? kesian tolll la

Mawar Berduri said...

manusia tu banyak ragam.. ingorekan saja mereka..

ekin alias said...

agaknya dia bkn pecinta kucing kot haha...
cube try mengaum plak kat diorang hahaha...:)

Fathiah Hamim said...

a pis of art: wuwuwuwu sedehhh. :P

Fathiah Hamim said...

syazwan: tak salah yea? thank you.

Fathiah Hamim said...

syrupmasin: kan3. garang gila kan? takut gilaaaa

Fathiah Hamim said...

freaky: thank you! meowwww

Fathiah Hamim said...

g3 lina: fa tak kesah dia tak suka, tapi cakap elok2 please. thank you!

Fathiah Hamim said...

qalif syuhada: akan ingat sampai bila2 sekarang. thank you!

Fathiah Hamim said...

zora: okay bos. :)

Fathiah Hamim said...

cil dil: hehe thank you!

Fathiah Hamim said...

ummi athiyah: saya sangat terharu T_T terima kasehhhh!

Fathiah Hamim said...

adamainaa: bagi pendapat elok2 kan boleh. macam awak buat neh. =)

Fathiah Hamim said...

syuxer: hoho saiko terus kena. baek lah arigato!

Fathiah Hamim said...

Kam: okay2. relax2. :D

Fathiah Hamim said...

miss ieka: tu je yang fa tak puas ati. dia kasar.

Fathiah Hamim said...

eiza: thank you so much!

Fathiah Hamim said...

cuundaaa: kan3. maybe TM saya tak best kott. T_T

Fathiah Hamim said...

sergeant: haip sarjan!

Fathiah Hamim said...

alif: hehe sabo2. haha

Fathiah Hamim said...

khairil: mekasehhh

Fathiah Hamim said...

tiefazatie: nampaknya begitu lah.

Fathiah Hamim said...

ninabanana: hohoho

Fathiah Hamim said...

bartheafy: hehe okayyy

Fathiah Hamim said...

kyoshi: hehe thankss

Fathiah Hamim said...

taoslayerz: ngeee thank you!

Fathiah Hamim said...

kim: hehee baek lah!

Fathiah Hamim said...

lily: thanksyyy

Fathiah Hamim said...

caliph: haha betul jugak kan. dia tengah bad mood tetba fa gi ngiau pulak. sorry anon!

Fathiah Hamim said...

aty shakira: :(

Fathiah Hamim said...

makbed: sobs. maybe dia pro sebab tuh dia berani buat gitu. :/

Fathiah Hamim said...

mamachiaaa: haha naseb baek saya tak poo poo kat sb orang. :P

Fathiah Hamim said...

amir aizat: exactly.garang sangat! kecut perutt.

Fathiah Hamim said...

cengkerangcipot: memang fa baca dulu. tapi, tak semua blog fa akan komen di entri kan? maybe sebab tuh la anonymous tuh marah. dia ingat fa tak baca, terus mengiauu. good point!

Fathiah Hamim said...

syira: baek lah. thanks!

Fathiah Hamim said...

hana: thank you sayang =)

Fathiah Hamim said...

ieb: erkkk. apa yang comel kak? saya ke? haha

Fathiah Hamim said...

zulhaidi: ada ooo

Fathiah Hamim said...

mawar berduri: hmmm okayyy

Fathiah Hamim said...

ekin:hahaha akan dicuba!

Anak Wak Mail said...

ada jugak orang camtu..meoww je kat sye ek..=)

Diary oF Mine said...

lek... dia jeles lettew... hehehe... meooowwww

nurfatiha blacky said...

meowww. xpe. teruskan sy hantu kucing jugak. laen orang laen minat. ganasss sungguh orang tuh eh. amboiii.

Fathiah Hamim said...

anak wak mail: nampak nya ada. thanks!

Fathiah Hamim said...

diary of mine: dah lega sket. heee

Fathiah Hamim said...

nurfatiha: yeay! kita geng! ^_^

peep said...

bagi salam je la lps ni.. dpt pahale kott.. jgn marah ea kak. cadangan je..salam meowww :P

tomato said...

erkkk ada jugak ke org marah buat camtu ? huu

Amy Syaquena said...

salam kenal singgah dan follow.jemput ke SR ye..follower 2000

GaDhiS TuLiP said...

ngiau jer x buley ke???adei..dei..mcm2 hal..

HAJAR hasan said...

err... agagagaga! yeah. wee~ tapela fa. biarkn org tu komen. mne yg buat fa rse happy. just go ahead with it. and, hajar rse, ape yg fa buat bknnye salah. cuma mgkin org tu je yg tak boleh terima. okey? tak moh sedih2 ye. :)

pssttt: thanks dear, sudi mention nme hajar. sayang fa. wee~ :)

ashraf shamsuddin said...

xmau susah2 hati ok sayang :)

when there's 10 people who doesn't like you/what you do,
100 will like it.

when there's 100 people who doesn't like it too,
1000 will like it.

Cik Kay Jue said...

biar jer pe org nak kata.. diri kiter bukan diri dorg.. yang penting kiter ada trdmrk.. kan? da xmo cedih2.. hidup kena gumbira.. bru syok.. right? >_<

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha. relak2 sudey.... setap orng ada pendaapt tersendiri kan.. cam aku ni xkesah pon....

"merayap2 kat sini jap"

Fathiah Hamim said...

peep: hehe tak marah punn. nasihat yang bagus! thank you =)

Fathiah Hamim said...

amy: thank you

Fathiah Hamim said...

gadhis tulip: macam tak boleh. :O

Fathiah Hamim said...

hajar: tak sedeh dah. =) hehe no problemo. :D

Fathiah Hamim said...

ashaf: ngeeeeeeeeee thank youu love

Fathiah Hamim said...

cik kay jue: tak sedeh dahhh. thank youuu

Fathiah Hamim said...

top: thank you!

phoged (dk4me) said...

ada jgk org cm2 ea... relax sdh~~ jgn sedey2 ok!!

yana halim said...

ekeke....lawak la pulak. dah identiti fa, teruskan je la. fa taip je. bukannya mengiau betul2 kat telinga sape2. kalau fa buat mengiau ngiau kat telinga akak nie, mmg nak kena sembur la. kah kah kah....chill ye? senyum2 selalu... :)

Fathiah Hamim said...

phoged: tak sedey dahh. =)

Fathiah Hamim said...

yana halim: hahaha jumpa pulak saya bloggers neh kak. hehe comel la akak neh. thank you!

muhamad hanif said...

Err, bnyk dah org komen..taknak komen laah !


ahahahaha.

Fathiah Hamim said...

muhamad hanif: haha neh bukan komen yea? :P

shameel Iskandar said...

ok apa menyapa dgn meow. tak salah dan sopan sebenarnya sbb ia melambangkan kemanjaan sbb kucingkn manja. heheh. jgn layan mamat yg x suka awk bermeow tu. Teruskan bermoew.

Fathiah Hamim said...

shameel: thank you so muchh. =)

panda putih said...

dun be sad fa! sy xkisah fa nak meow pun xpe

misyamissyou said...

hoho! biar je..xsuke pn xyah la nk marah2..bgtau elok2 je sudah..sabar je la..

Fathiah Hamim said...

panda putih: tak sad lagi dah. thanks! (:

Fathiah Hamim said...

misya: huhu tu lah. sabo2.