Pages

Reasons To Continue Writing

Thursday, June 23, 2011

Hati Berasap, Telinga Terbakar, Mata Berapi

Assalamualaikum.

Wah Laen Macam Sungguh Tajuk Neh.
Harus Lah Diingatkan That,
Fa Bukan Sedang Marah Semasa Menulis Entry Ini.
Okay? Lately Orang Selalu Ingat Fa Tengah Marah. T_T

Hati Fa Akan Berasap Bila Bibit-Bibit Cemburu Timbul,
Telinga Fa Terbakar Kalo Terdengar Benda Yang Tak Best,
Mata Berapi Macam Bola Api Kalo Ternampak Acara Tak Seronok.

Especially Bila Situasi-Situasi Ini Berlaku

" Budak Yang Masih Pakai Pampers Maen Ipad "

" Lepasan SPM Tak Reti Beli Nombor Pin UPU Sindri, Settlekan Borang, Hanya Harapkan Kakak/Abang/Mak/Ayah "

" Biarkan Troli Kat Tengah-Tengah Hati Dunia Tanpa Tuan Di Pasaraya Contoh Nya Tesco, Cold Storage "

" Cashier/Penjual Tak Reti Cakap Thank You Or At Least Smile "



60 comments:

syrupmasin said...

err..ade ye budak pakai pampers maen ipad?? fuyooo

Erin Lutfi said...

hehe! lawak abz :D

NasZ said...

saya pun akan jadi camtu kalau camtu situasinya..huuhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

muhamad hanif said...

waalaikumussalam...

*blogger komen tak reti jawab salam..

HAHAHA

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

relaks... jalangan menjelskan diri ko tu.. tapi ade ke budak pakai pampers dh main ipad ek.... hahaha

rara pinkmafia said...

yg last skali tu sgt setuju.bencik tol.atleast senyum lah.

amir aizat said...

yes last tu plg bnyk org buat,err

Anne Nurain said...

slm..
yg last tu slalu jumpa.. :)
dah la x ucap terima kasih, buat muka masam lagi..

beLLa said...

err. dak pakai pampers maen ipad? do u mean dak pompuan yang pakai pad? AHAHAH

Khairil said...

rasa-rasa saya lagi teruk kalau dlam situasi tu...siap bertukar hijau macam hulk...hahaha

soooooour said...

relax sudah.......................

tia @ Ini Kisah Tia said...

yup ! cashier macam berat mulut ..

Syuxer said...

masakan lembu tak pernah reti nak senyum apatah lagi cashier yang jiwa keras..heheh..

err kalau lembu tersenyum,ngeri kot..hahahah..mintak dijauhkan dari itu heheh

apapun sabar ajela..maki2 dalam hati untuk legakan hati..kalau jenis panas baran,memang kena sound n basuh dah time situ gak..hehehe

ZORA said...

bise la 2 fa...lumrah kehidupan...

ABU said...

budak main ipad pakai pampers.. orng kaya seh..hahaha

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

hahaha .

Wanie said...

hahaha..

tak sempat nak senyum la..
busy kire duit..:D

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

ArulchelseA said...

penjaga tk reti nk snyum..x semacam.. keja pnjaga kaunter je..kih kih kih

Cik Mimie said...

hehehe..bdak2 pkai pampers men ipad? hebat!! hehehe =)

Sya_Cda said...

hahaha de jugk ke budak pakai pampers main ipad..hihi

Marina said...

sangat tak pro biler org tu buat kesalahan tapi tak mintak maaf dan mencari kesalahan org lain lg ade la...

b a m b a m ' s said...

pempuan pon pakai pampers jugak kan..

errr..tetiba! :P

Fathiah Hamim said...

syrup: exactly. tuh yang panas. :P

Fathiah Hamim said...

erin: ngeee

Fathiah Hamim said...

nasz: yes! bagus!

Fathiah Hamim said...

hanif: wahh konon kau sorang je la jawab salam. :P

Fathiah Hamim said...

top: ehh ada je! budak tuh 2 tahun je baru

Fathiah Hamim said...

rara: kann. kita yang letih sengih

Fathiah Hamim said...

amir aizat: sobss

Fathiah Hamim said...

anne: tah, macam kita buat salah apa

Fathiah Hamim said...

bella: pun bolehh

Fathiah Hamim said...

khairil: hahaha jangan!

Fathiah Hamim said...

sooourr: bengang sket jaa

Fathiah Hamim said...

tia: macam ada batu

Fathiah Hamim said...

syuxer: ahaha kelakar nak imagine lembu senyum!

Fathiah Hamim said...

zora: tak leh terima. :P

Fathiah Hamim said...

abu: exactly! sangat kaya! bazir! :D

Fathiah Hamim said...

hatikubaik: :DD

Fathiah Hamim said...

andrik: thanks

Fathiah Hamim said...

wanie: amboi, macam duet dia

Fathiah Hamim said...

arulchelsea: hehe

Haru Biru said...

part no satu tu aku rasa ko memang patut terbakor.. sebab aku nak bako nko... ok? hahaha

Fathiah Hamim said...

cik mimie: hebat sangat

Fathiah Hamim said...

sya_cda: adaaa ramaii

Fathiah Hamim said...

marina: haaa betul2!

Fathiah Hamim said...

bambam: sangat tiba-tiba =D

Fathiah Hamim said...

haru biru: alaa jangan la bako aku. baek bako budak tuhh.kecik2 dah idup mewah.

puanbee said...

betul rasa menyampahlah nk pergi kaunter yg cashiernya tk reti senyum ..

♥yaya budak suka embun♥ said...

heeeeeee..cool ok :P

ezzah said...

ahaha . majunya tapi comel bila budak pakai pampers main iPad . hee :D

Fathiah Hamim said...

puanbee: terus ilang mood kan kak

Fathiah Hamim said...

yaya: oaky2. chilling .:P

Fathiah Hamim said...

ezzah: huh comel la sangatt. they are spoiltt

cikguden said...

wow. pakai pampers dah main ipad.

Liyana Zahim said...

Girl, tat is life n part of our culture.. Cashier tak snyum? Anggap jelah die tgh pokes wat kije.. HHahaha

[sutera kasih] said...

lagi bengang kalo yg pakai pampers tu pakai BB Iphone haha

Fathiah Hamim said...

cikguden: kann

Fathiah Hamim said...

liyana: haha okay

Fathiah Hamim said...

suterakasih: grrr