Pages

Reasons To Continue Writing

Wednesday, February 1, 2012

WW: Panjat Pokok

Assalamualaikum.


31 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

stylo nye kucing.. tu ke bukan pokok tempat hantu bertenggek:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus2..pndai dia..hihi.

belogkiter said...

bagus. boleh masuk askar ni... bertenaga

yusuflaili(Goku) said...

salam;
cantik juga orkid hutan tu!!...semuanya hijau.

Rosalia said...

tu panjat reti turun x? hahaha mcm takut je nk turun

Ayu said...

hebatnya kucing tu..turun pkok stylo..hehe

diana said...

cari ketenangan kot kat atas tu..:p

yana halim said...

jage2...dah nak dekat jadi cheetah nie....hehe

Lea Isnawi said...

takut nak turun lettew

Fikri said...

Waa.. terer kot pnjat pkok. Wat jer uma dia ats pkok 2. Haha.

Azhafizah[フィザ] said...

berani betul kucing fa..nak turun mesti takut takut tu....hihi

Wilayah Sepet Kuku said...

Assalamualaikum...

Cari apalah atas pokok tu yea..hehee

khairul akmal bin azman said...

andai kucing2.

pasni le panjat pokok kelapa lak..

aisya said...

kucing saya kalau panjat pokok mmg xreti nk turun balik.. last2 kite pun turut panjat pokok sekali.. =)

Niza Romli said...

jgn pi lepas 'hajat' dari atas pokok tu dah la...haha

Ruby Mahabbah Fillah said...

kucing nie habat :)

ieyza afieyna said...

pergh.. hebat2.. hik3

Cik tikah said...

kucing fa jadi tarzan eh? hehe..

KAMIHIDUP said...

stylo.

naiemah_ramli said...

tak gayat ke kucing tu..hihihi

ezzaty said...

hee..kucing kite atas kereta je suke duduk :)

MaYa MustWany said...

kucing area umah ni pun suka landing atas kereta je.sejuk kut.hihih

Fee Hafeezah said...

alaaa...comelnye weyh..nasib baik panjat pandai turun sendiri..

ZWAN SABRI said...

Slalunya kucing ni pandai je panjat tp nak turun x reti.. HAHA

shida'R said...

hehe..kucing ni sah2 sgkut bjam2 hehe..

psstt...FA kak da emailkn..hehee

Belog Sambal Belacan said...

woww..cerdik2:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Hanif Bloglist Blog said...

gempak!!

semutsengal said...

tu bukan turun ke ?

Sue-Rya AQ said...

mmg sgt berani..cool!

Mr.Trollulz said...

Pergh kucing. :)

Kalau tengok Sugar Glider, serious lagi setai. :)

AzwanRamli said...

tak pelik kalu kucing panjat pokok...kalu gajah mmg pelik..papepom,kucing tu sesuai buat p'nangkap tikus...haha