Pages

Reasons To Continue Writing

Sunday, January 29, 2012

Cubaan Menghargai

Assalamualaikum.

Semalam Fa Kata InsyaAllah Ada GA Dalam Masa Terdekat.
Sebenarnya Giveaway Tuh Adalah Sebagai Salah Satu Cubaan Menghargai Para Pengikut, Pembaca, Pemerhati, Pengomen, Penyumbang Kepada Wang Dan Pageview.
Senang Cerita, Nak Say Thank You To All Of You Okay? :D

Antara Hasil Fa Berblog Adalah Ini

So ANTARA Hadiah Yang Menanti Adalah
zip wallet replica MBMJ tajaan The Bag Galore
handmade photo album from Bali
sepasang earring dan necklace from Bali
purse LV tajaan Lovely Online Shop
shawl dual tone tajaan Shafinaz Enterprise
shawl tajaan Marmalade Biz
Ini Hanyalah Sebahagian Tau? :P
Again, If Ada Sesapa Berminat Nak Sponsor,
Email Me At liftedx@yahoo.com.
Hadiah Macam Headers, Banners Or Top-up Is Also Appreciated. ;)

18 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

wah..sama sama kita menghargai..menarik hadiah hadiah tu.^__^

kiz said...

orang berbudi kita berbahasa,orang memberi kita merasa.

ABU said...

wah banyak tu.. untungla..

ZWAN SABRI said...

Wah! Banyaknye hadiah.. untungla orang pompuan.. HAHA

shiema sufian said...

menariknyeeee hadiahh. nak nak. btw, jom join segmen di blog shiema (; - alaaaa, Shiema minat semuanya. eh, jom join segmen SHiema (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

Syazwan Che Deraman said...

tak ada hadiah kasut futsal ke?.
hehehe.
lama tak singgah sini.

CikAnyss' :O said...

wahh , hadiah beshh , saya nak sponsor ,.hikhik , boleh x email saya ? teddygurl9@yahoo.com :)

btw saya baru disini , alang2 dah masuk follow sekali ,.. :) ada masa singgah le blog saya ye :)

mira maisara said...

earing and nackle tu lawa :D

Arra Ahmad said...

wah.sgt menarik.:)

ezzaty said...

yeayy..nak join rr :)

semutsengal said...

waa,

rezeki dikongsi. bagus !

shida'R said...

wahh padan la FA nk bt GA..cek sudah maliii...FA FA nk sponser..pelu email ke? ^_^

Mr.Trollulz said...

Hehehe. Dah cash out untuk blog lama baru baru ni. Ada dalam sebulan. Buat beli domain untuk blog baru sebab blog lama kawan beli dah dan buat jalan jalan je. Ada baki lagi sikit neh tak tau nak buat apa. :)

See in your inbox. :)

Mohd Norafzal said...

bnyaknye adiahhhhh.eloklah tu bersempena besday afzal hahaha

KAMIHIDUP said...

terbaik. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik ni..

zuk zuhaiza said...

wahhh,, sangat menarik hadiahnye..

naiemah_ramli said...

wahh..hadiah..perhh..huhuuhu..mnarik :)