Pages

Reasons To Continue Writing

Sunday, October 2, 2011

Ini Sebab Nya

Assalamualaikum.

Hari Ahad Dahh.
Cepat Nya Masa Berlalu Kan.
Anyways, Semalam Dalam Entry Segmen Google It Tuh Fa Cakap Fa Nak Jadi Invisible Kan?
Ada Dua Tiga La Tanya Kenapa.
Jawapannya,

Kalo Jadi Invisible Boleh Pegi Curik Kertas Soklan Exam.


Kalo Jadi Invisible Boleh Pegi Rompak Bank. -___-

Kalo Jadi Invisible Tak Yah Kesah Pasal Badan Gemok. =D

Okbai!

23 comments:

afzalsukasuki said...

kalau invisible..tak pegi keje pon orang tak tau.hahaha

ieyza afieyna said...

haha.. nak jadi invisible jugak la cmnie.. hee

bella luna said...

lagi satu,boleh balas dendam and kaco2 org yg kite suka and tak suka,hehe

alif haris said...

hahaha .. tak pyh lesah bdn gemok tu best :D hahaha

Terbang Bersamaku said...

sy mase kecik2 pun teringin nak jadik invisible jugak..=)

yana halim said...

memang seronok jadi invisible... nak jugak! hahaha

Liyana Zahim said...

Kalau invisible ley skoden org yg kte suke.. Opsss... Hahaha..

abah khalisha said...

errr...terigin jadi invisible ye..

siti kektus said...

haha. kalau invisible, nanti bila makan, makanan yg di telan pon jd invisible tak? lalala :p

cikguden said...

silent mode

Anif Abdullah| AA said...

boleh main tarik-tarik rambut palsu artis ..lalala

Aweyn said...

kalo jadi invisible nak ____ haha xtaw. sila isi tmpt kosong :D

YOUsoF said...

Kalo Jadi Invisible, boleh menyelinap masuk ke rumah orang yang kita suka sambil dengar dia memuji kita...

;D

anamizu said...

invisible bleh...hahaha
*adeh TERnakal plak :P








luv,
cik ana :P

ZORA said...

kalaulah leh jdi..kan best

Puan Kutu said...

klu ada time nak jadi invisible ok la.nak jugak..tp klu terus jadi invisible tak nak..haha

diana said...

pasal gemuk tu akak suka..
hahhaha

Bui Junaidi said...

kalau bui boleh invisible..bui nak buat apa jer bui nak..termasuk g rompak bank..hahahaha..

suha said...

haha.

kalau invisible ikut bila kita nak lagi best. huhuu

zahidah seran said...

kalo invisible nak skodeng encik hubby buat apa nun jauh di sana..=P

hyazz said...

hahaha..tak yah ler dik oii..jap gi orang langgar kita naya jer

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau jadi invisible senang la fa nak skodeng orang ek.. hahaha

Khairil said...

boleh kena langgar sebab org x nampak...huhu