Pages

Reasons To Continue Writing

Tuesday, November 15, 2011

Kan Best Kalau

Assalamualaikum.

Korang Suka Ber Imaginasi Tak?
Imaginasi Boleh, Halusinasi Jangan Okayh!
Ada Satu Benda Yang Fa Terpk Sejak Empat-Lima Hari Yang Lepas.

Kan Best Kalau

BILA KITA TAG BLOGGER LAEN, DIORANG DAPAT NOTIFICATION, MACAM KITA TAG DALAM FB.

Best Tak Best Tak?
Senang Sket Kot.
Takda Lah Isu Orang Tuh Tak Dapat Mesej Kita Kat Shoutbox Ke Apa Kan. Hehe

Apa Imaginasi Korang Pulak?

psstt: Mai ke Sini: GENK CORNER & NABILA MEDAN

25 comments:

Aiman Isa said...

a'ahhhhh... fungsi notification.. perhh.. mmg dari dlu lagi fikir bnda ni mmg best klu ada..

yerlaaa,, kalau subscribe komen pun, kna cek kt email gak,,maleh resfresh2 email..

mesti meriahnye kalau ada noti tuh..

masz86 said...

Haah... mesti bestkan.. kalau dlm blog ada fungsi natification macam fb...

Bro Ahmad said...

boleh je nak pasang fa hehee berminat pulak dia huhh

onie said...

imaginasi onie kan.... kalau lah terlebih online,pastu dah cukup masa online tetiba ada simbahan asid di skrin laptop, kalau macam ni imaginasi onie,dah tentu ramai yang takut nak online lelama,hahahaha

acheeqa farhana said...

HAHA..mmg terbaik..senang koje..hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. bst n memudahkan.. senang.. xpayah nak bagi tau dieorang kan.. dieorang paham2 sndiri sudeyyy :)

aman_arab said...

yup...kalau ada fungsi notification memang lagi best!

yusuflaili said...

salam,
memang bagus memandangkan bukan semua blog ada shoutbox..

AmyZana said...

a'ah
kalau dkt blogger nak tag kene cara manual..bkn auto mcm facebook :/

YOUsoF said...

Hehehe lama dah terimaginasi pasal tu.. ;D



Kan best kalau blog boleh bagitau siapa yang baca entri dan siapa yang 'tengok' entri.. hehehe

afzalsukasuki said...

haah bagus gak tu.takde la terlepas pandang :)

Cik Nurul said...

memang best kalaw ade notification.. alert sket ye dak? huhu

Si Nuansa Eyqin said...

*kalau. senang sikit kann.

myu said...

A'ah senang dibuatnya kan...

CTK said...

betul2..ct setuju...ct pon pernah terpikir gak..tp nk ngadu kt spe..huhuhu

Liyana Zahim said...

tanak la nnti jd serabut.. huhuhu.. kekdg lau da bnyk tu mmg mls nak cek..

Syuxer said...

hehe kalau sikit xpe..kalau banyak..naya heheh

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

aku pn ter'imaginasi' benda yg sama weyh.. senang sikit kan..tp lagi best dapat tgk sapa yg dok baca blog kita,aku nak tgk si silent reader, anonymous..HAHA..kalau boleh la kan ;D

ieyza afieyna said...

aah betul tu.. tapi hnya lah imaginasi.. hee

tapi xtahu la t blog da maju..hee

Cik tikah said...

best! setuju100x........

taoslayerz said...

betul tuh setuju sgt biar ade natification ble org tag kte, add kte ker.. heee

Cik Etel said...

Tu lah pasal!.. msti syok la de notiffikition!.
kdg xsdor de org komen kn!..

wawa wadzir said...

ee same fikiran kite!!
sy pon dr dlu lg pk nape kalau kite tag, xdk notifications..so sng laa org tu taw kene tag..hehe

Wanie said...

best gile kalau macam tu..insyaallah, mane kite tau nanti blogger akan naik taraf macam tu..hehe

aisya said...

betul tu. Kalau dah lama tak on9 tu mmg susah la nak perasan..