Pages

Reasons To Continue Writing

Monday, September 26, 2011

Bukan Dah Gtau Banyak Kali Ke?

Assalamualaikum.

Err Saya Tak Marah Tau!
Tolong Lah Paham.
Fa Perasan Orang Selalu Ingat Fa Tengah Marah Bila Baca Entry Fa.
Unless Fa Gtau Fa Marah, Tuh Baru Betul. Hehe

Update Pendek Je Neh.
Nak Ingatkan Sket.
Sebab Rasanya Dah Gtau Banyak Kali Pasal Benda Neh.
Bukan Fa Sorang, Berpuluh-Puluh Blogger Laen Ada Cakap.

Jangan Paksa Orang Follow


Nak Ke Orang Follow Sebab Terpaksa?
Nak Ke Ilang Pembaca Yang Mungkin Jadi Setia, Tapi Tak Jadi Sebab Paksaan Anda?
Okay Dah Tu Je.

55 comments:

Lia Lomi said...

tak suka bila org cakap macam tu.. walaupun dulu Lia ada cakap macam tu.. ngeee.. tu zaman jahiliyah dalam blog..

siti kektus said...

mungkin dia tak tau kot. tu yg dia suruh follow. mungkin lah. ;)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Yg mcm tu biasenye blogger baru.. Sabar la.. Nnt dy da lame, dy paham n x wat cmtu da.. Mne ad blogger femes wat cmtu kot.. Hehehe... :)

Syazwan Che Deraman said...

asal dorang macam paksa kau follow je.
banyak tu tanda soal.

muhamad hanif said...

ehem..saya komen.taknak komen balik?

hahahaahahaha

ezzaty said...

haha..i follow u.follow me back !! :D

abah khalisha said...

Meh FOLLOW abah meh..hehehhe..

amir aizat said...

dunia maya mmg, haha

ArulchelseA said...

ada tu tk follow pun..tp suh follow.. kih kih kih.. lawak..

khairul akmal bin azman said...

org nak follow bia ikhlas..
bukan paksa..
sengal la dowang ni..

Poktekz said...

sabor jew lah ~~
hihihiii

apik pehe said...

hehehe..sabar3..meh apik pok sorang2

p!q4h b@guss said...

xsuka jugak jenis i follow u, follow me back tu.. nmpk sgt xikhlas dlm mmbaca entri2 kita

AbgFeroZ said...

heee... jgan loh marah depa...
biarkan jew.. depa tgah promote2 tuh :) cenyum ja.. ceriakan idup anda :)~

nurdani said...

kalau ada yang datang blog saya dan minta follow balik, saya terjah,tinggal jejak dan blah. tak suka jenis paksa follow.

afzalsukasuki said...

folo u,folo me bek..embeekkk!!kalau tanak folo,i tanak makan sumi sebulan!kahkahkah :D

ieyza afieyna said...

aah.. ieyza pun salu gak dpt mcm tue..

kdg2 ciap tulis agy,,
"u wajib follow blog i ye, coz i dah follow blog u.. klo u tak follow i un follow.. "

pergh..

sabar je la

said...

boleh nak pakai ayat macam tu, tapi make sure kite dah folo orang tu. ni tetibe terjah tetibe suh folo me back, tak kurang jugak yaang tetibe je tinggalkan kat shout 'FMB'. Whutt the....??

yusuflaili said...

Salam;
aku suka sangat kalau ada org kata "jom Follow me sana ada org bagi duit dan makan.

caliph shuriken said...

stres tgk ayat cmtu.. tambah stres bila tenet tgh slow giler, huh...

Nabiel said...

bt org yg bt pesanan mcm tuh..
ktorang TAK AKAN FOLLOW!!..
dah..cukup paham kan?
mesti depa baca jgak komen aku nie...hahaha

diana said...

akak kan dah lama tak amalkan follow2 ni..sapa yang follow pun akak tak pi follow balik pun..
rasanya dari awal tahun dulu la.
memang ada yang bising2 akak tak follow balik tapi akak buat tak tahu je..bukan sombong cuma kalau nak follow balik memang letih la..sampai bila kita nak rasa orang follow kita sebab entry kita..kaN???

syafa said...

ala, bia j la dorg. ignore j. buat xnampak j ayt2 camtu.. hehe

schaze zainn said...

ekeke biasalah tu, mesti budak baru tu

takpe la, kalo taknak follow just ignore them oke :)

fiQ'Ra said...

cepat follow saya!! kalo takkkk...

hehe..buat tak tahu jer, anggap tak wujud...

dill said...

seingat saye, saye tak pnah tulis2 mcm tu dari dulu sampai skarang

dill.

anamizu said...

budak baru tu FA.
cian die :P





cik ana.

Mohd Izzar said...

budak baru tu... besa la .. hahah

Anif Abdullah| AA said...

baru nak knal dunia blog maybe..

PLESHHH FOLLOW ME.. !! err...

Saiazuan said...

errr desperado nye orng.. huhu sbr ek :)

Liyana Zahim said...

Bg dorg da more folowers, dey'l get more pemes kot.. Hahahha! Peliksss..

d_tieah said...

Saborrrrrrrrrrr.. Hehehe..

*Blog cantik dah.. Hijau*

Entry Terbaru : Atikah Dan Atirah Norddin (Twinnies)

yana halim said...

depa ada bet sesama diorang, siapa paling byk follower kot....hehe

YOUsoF said...

Mungkin diaorang terpikat dengan kehijauan blog Fa ni... Sabar ok. ;)

ABU said...

biasa berlku..hahahahaha
nak buat macam mana...

Mrs.Yie said...

biarkan jelah fa..mungkin dia masih baru dalam dunia blogging ni..kita dulu2 pun macam tu juga..hehehe :)

Paris Lipton said...

newbie ni awk...kdg2 dorg terpaksa nk follower..hmmm

Fara E's said...

dorg tak faham bhase , lalala

Cik Azizah said...

ala nak buat gane...dorang masih tak paham dunia blogger..hehe

Puan Kutu said...

hehe sabo jer la..paling kurang pun buat donno jer!

shafiqabdshukor said...

bnyk2 la sabar ye..
huhuhuhu

syakey said...

yess, super menyampah kalau org tinggalkan jejak kt shoutbox dengan menyuruh diri ini mengfollow anda. dari nak melawat balik,terus tak jadi mlawat dh.

iMBobo said...

mungkin die blogger baru kot fa, sabar ye :)

Xavi De said...

pakcik pun xbrape suke org ckp camtu, cam paksa org follow jer...
tapi ada je yg wat camtu kat belog pakcik, pakcik diam jela..
tu hak dorang...:)

syafiqakarim said...

ama weh..geram betul kalau org mcm ni kan.kau nak follow,follow je lah..xpyh nak guna ayat lapuk tu.

ChaCha said...

xtau nak kate pe..dah banyak kot....

mohdhazlan Dreadlock said...

dah follow sini...xnak follow balik pun x apa ..huhu

budakijaupendek said...

susah jugak kes ni.
sy follow je asalkan bukan blog lucah. haha!

Umie Artoqiemie said...

depa blogging x ikhlas!!

Khairil said...

terlalu subjektif follow mollow ni...

Panggil Aku Han said...

kdg2 follow je balik..sedap kn hati...haihh..

cik sakdi said...

haha lagi best kan,kite xfollow dia balik,pastu dia unfollow. wahahah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

abaikn je la benda2 cm tu fa.. hehe

Ezad Skytech said...

mungkin blogger baru la tu kot...nak tambah follower..tapi cara tu macam agak annoying..paksa2..

CTK said...

bialah dorg..xfollow pon xpew..bukan dorg prasan..hahaha...lgpon ct rse ini budk baru...nk cri publisiti dgn rmainyer follower...kpd yg follow t.thank..ct xpkse korg kn...hehe


p/s : ct follow je dorg,n bgthu yg ct follow..tp xkesah pon dorg nk follow ke x....follower pon ct xbper tgk..tut2 da 300 lebih..arigato2..hahaha..