Pages

Reasons To Continue Writing

Thursday, June 28, 2012

Mari Print Kupon McD!

Assalamualaikum.

Jom Breakfast Kat Mekdonal!
Sausage McMuffin With Egg Hanya RM 2.50!!!
Normal Price RM 4.90!
Berbaloiiii.
Benjo Kat Umah Fa Pun Dah 2 Hengget Kot.
Takda Syarat Susah Pun,
Cuma Satu Resit Boleh Redeem 4 Kupon.
Apa Lagi?
SERBUUUU!
Sampai SATU JULAI!


sila tekan gamba untuk save


Sumber: McDONALDS

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

almk..tergoda..hihi.

Cik tikah said...

yummy! :D

Sue-Rya Qistina said...

aritu dh print out, tp malas pulak nk singgah mekdi..hehehe

beta kupu said...

nak print jgk lah,bley g sabtu nih!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh mmg berbaloi baloiiii.. aiseymen tagline iklan kamdar pulak hehehe

Waalid5035 ™ said...

sedapnye..tlg makan utk sy..hu2

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 5408 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

awek retro said...

tiap2 hari breakfst nie...jimat laa jgk..hihihi

CikMunBlogger said...

hehe . mun nie ade masalah dalam bab beli mcd guna kupon . bila dah bawak kupon , last last tak guna . hehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kak Mirror pulak dari itu ari teringin nak mkn Big Max.. tp asal keluar asik terlencong tempat lain.

*membalas kunjungan anda dari segmen Mak Dara

cik bulan said...

aiyak. klo kat koej mungkin lah leh g redeem . dok umah heaven mkn masakan mak jek :').

*anak solehah. hahaha

jemarisuri said...

lama dh sis tak bermcd...^^
mcm sedap plak tengok burger tu...hihi

onie said...

lama dah tak ngap mekdi ni,hihi....... padahal dokek ajo dari umah,hihi.faaaaaaaaaaaaaaaaa,miss u tahu :)

yusuflaili(Goku) said...

yang ruginya tempat aku jauh dari Mak donal..huh!huh!.

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh.. syokk 2...dh lama xmkn mekdonal nih...huhuhu

anamizu kaito said...

dah dpt redeem 4 hari beturut2 arituh.hehe





Luv,
cik ana

najihah sahami said...

alaa..hari ni last eh?xsempat sudaaaa

Azhafizah Md Nor said...

terlepas sudah..xde rezeki nak dapat murah ni..next time kot ade lagi kan.